SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN AİLELERİNE YÖNELİK SEMİNER

07.06.2023 101

07-06-202307-06-2023

Haziran ayında olacak sınava yönelik aileler bilgilendirilmiş ve öğrencilere maddi ve  manevi destek olabilecekleri yollar gösterilmiştir.  Devlet tarafından  dağıtılan yardımcı kaynaklar ışığında çalışmalarına destek olunması gereği , okulda ve okul dışında deneme sınavlarına katılmalarının sağlanması hususuna dikkat çekilmiştir .  Sürecin strese sebep olabileceğinden öğrenciye koşulsuz kabul ilkesi doğrultusunda yaklaşılması gerektiği hatırlatılmış ve deneme sınavları dikkate alınırken başka öğrencilerle kıyaslamak yerine öğrenci başarısının takip edilmesi gerektiğinin altı çizilmiştir.

Adres:
HÜRRİYET MAH. HASAN BASRİ ÖNALP SK. DEDEMEN IMAMHATIP LISESI VE DEDEMAN ORTAOKULU BLOK NO 10 PINARBAŞI / KAYSERİ/KAYSERİ