Okul yöneticileri, il ve ilçe müftülükleri ile iş birliği yaparak öğrencilerin Kur'an kıraatlerinin iyileştirilmesini, ses ve nefes eğitimi almalarını, Kur'an-ı Kerim, ezan, salâ, ilahi, kaside vb. okuma becerileri kazanmalarını sağlar. Ramazan aylarında hafız öğrencilerin camilerde mukabele okumalarını ve müezzinlik ve imamet hatimle teravih namazı kıldırmalarını sağlar.

07.06.2023 96

07-06-202307-06-2023

Adres:
HÜRRİYET MAH. HASAN BASRİ ÖNALP SK. DEDEMEN IMAMHATIP LISESI VE DEDEMAN ORTAOKULU BLOK NO 10 PINARBAŞI / KAYSERİ/KAYSERİ