Dedeman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda yenilikçi gençler yetiştirmek.

Misyon: Kişiliği, karakteri, özgüveni gelişmiş, üretken, hoşgörülü, empatik yaklaşımlı, geçmişini unutmayan, geleceğini iyi görebilen, bedenen ve ruhen sağlıklı, yeniliklere açık, olgun bireyler yetiştirmektir. Bulunduğumuz bölgenin gelişen eğitim ihtiyacını karşılamak.

Başarılar:

Yabancı Dil: ingilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2017/2018 eğitim öğretim yılı 9. sınıf taban 180, tavan 433 puan.
Okulun Sınav Başarı Durumu: okul başarımız yaklaşık %50 civarında olup, başarımız her yıl aratarak devam etmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda satranç, basketbol, voleybol, badminton, futbol ve masa tenisi alanında sportif faaliyetler yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pnbimam.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. HASAN BASRİ ÖNALP SK. DEDEMEN IMAMHATIP LISESI VE DEDEMAN ORTAOKULU BLOK NO 10 PINARBAŞI / KAYSERİ/KAYSERİ

Kütüphane Kitap Sayısı :1938
Yatakhane Koğuşu :9
Öğretim Şekli :Normal/ Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Hürriyet Mahallesi Prof. Dr. Faruk Süren Cad. No:70 Pınarbaşı/Kayseri

Ulaşım Ulaşım; yaya veya servislerle gerçekleşmekte olup, İl merkezinden her yarım saate kalkan minibüs ve her saat başı hareket eden otobüslerle gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup, Kayseri il merkezine yaklaşık 90 km uzaklıktadır.